El Gaucho

Scan the list of restaurants reviewed by members, post new reviews, discuss food topics, post your favourite recipe.....

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
Kate
Administrator
Administrator
Posts: 1852
Joined: Fri 23 Sep 2005 19:48
Contact:

El Gaucho

Post by Kate » Tue 29 Dec 2009 11:10

After loads of French paperwork problems, Frank of Las Papallonas in Argeles has finally opened his new restaurant in Perpigna. For anyone looking for a last minute venue (and bearing in mind that he also does a cheaper new Year menu for those who don't wish to plough through six courses) he still has places available for the 31st.
http://www.anglophone-direct.com/EL-GAU ... taurant-in
Here is the main menu. Those who wish for just three courses can choose their three from this.

MENU DEGUSTATION DE LA

SAINT SYLVESTRE







COCKTAIL CHAMPAGNE

************************

Enpanadas de foie gras au confit de canard, cassoulet aux cèpes.

Servi avec un verre du Domaine Mas Bêcha 2007.



*************************

Brochettes de noix de Saint-Jacques au guacamole.

Servi avec un verre du Domaine Embidoure « Chardonnay »2005.



*************************

Filet de bœuf, pommes fondantes et épinard tomate rôties, sauce Foie Gras.

Servi avec un verre de Tautavel « L’Ancestrale » 2003.



*************************

Trou normand

Sorbet poire



************************

Ronde des fromages

Servi avec un verre de Banyuls Rimage.



*************************

Suprême de Fruits rouges au chocolat.

Servi avec un kir royal a la pèche.



************************

Café.

Post Reply